Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: FSP
Subjects: MATE (EXTRAÇÃO;USO), OXIDAÇÃO (PREVENÇÃO E CONTROLE), ANTIOXIDANTES (EXTRAÇÃO;USO), CARNES E DERIVADOS, LIPÍDEOS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS
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ABNT
FERREIRA, Erica Lemos et al. Natural antioxidant from yerba maté (Ilex paraguariensis St. Hil.) prevents hamburger peroxidation. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 54 n.4: p. 803-809, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-89132011000400021. Acesso em: 19 maio 2024.APA
Ferreira, E. L., Sampaio, G. R., Torres, E. A. F. da S., & Bastos, D. H. M. (2011). Natural antioxidant from yerba maté (Ilex paraguariensis St. Hil.) prevents hamburger peroxidation. Brazilian Archives of Biology and Technology, 54 n.4: p. 803-809. doi:10.1590/s1516-89132011000400021NLM
Ferreira EL, Sampaio GR, Torres EAF da S, Bastos DHM. Natural antioxidant from yerba maté (Ilex paraguariensis St. Hil.) prevents hamburger peroxidation [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2011 ;54 n.4: p. 803-809[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132011000400021Vancouver
Ferreira EL, Sampaio GR, Torres EAF da S, Bastos DHM. Natural antioxidant from yerba maté (Ilex paraguariensis St. Hil.) prevents hamburger peroxidation [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2011 ;54 n.4: p. 803-809[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132011000400021